Spoštovane študentke, spoštovani študenti.

Življenje je v teh dneh zagotovo, zaradi vseh omejitev, nekoliko spremenjeno. Počasi se privajamo na nov ritem v teh razmerah in za vse nas je lahko to kar velik izziv. Ker je počutje v tem času izjemnega pomena in ker se na Študentskih domovih zavedamo, da je prav sedaj še posebej pomembno poskrbeti zase (da bomo lahko za druge) smo za vas pripravili on line delavnice, ki bodo potekale preko aplikacije MS Teams.

četrtek, 23. 4. 2020 ob 19.00 uri, bo potekalo predavanje Z EFT ali tapkanjem nad stres (strah, jezo, žalost, obup…).

EFT ali po slovensko tapkanje je kratica za Emotional Freedom Technique. Je kombinacija moderne psihologije in starodavne akupunkture, tako da vzpostavlja povezavo med umom in telesom.

Tapkanje je čudežna tehnika za osvobajanje negativnih čustev in stresa iz telesa in spreminjanja podzavestnih vzorcev. Tehnika je zelo enostavna, lahko se je nauči vsak, a da hitro in učinkovito pokaže rezultate v vsakdanjem življenju, je velikokrat potreben izkušen EFT strokovnjak. S tapkanjem pridemo do samega vzroka težave, uravnovesimo um in telo ter spremenimo naše delovanje, čustvovanje in doživljanje sveta. Zadnje desetletje je tapkanje doživelo razmah v svetu, tako v psihologiji, psihiatriji, šolstvu in tudi v medicini. EFT se je udomačil v marsikateri slovenski šoli in razredu.

Predavanje bo izvedla mag. Simona Tomažič Planinšec, eft svetovalka.

Na delavnico se prijavite Z GESLOM: ofdxlax

Želimo, da čim bolje preživite ta čas, zato vas vabimo, da nam vaše želje in sugestije zvezi z vsebinami
delavnic pošljete na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Navodila za prijavo na delavnico s pomočjo gesla najdete na tej povezavi.

Prijazno vas pozdravljamo.