Spoštovane stanovalke, spoštovani stanovalci,

 

RAZPIS ZA SPREJEM IN PODALJŠANJE BIVANJA 2020/2021

je objavljen od 15. julija do 17. avgusta 2020!

 

Študenti, ki že bivate v študentskih domovih pravočasno elektronsko oddate PROŠNJO ZA PODALJŠANJE BIVANJA v zgoraj navedenem roku, na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/bivanje/ in sicer:

  1. Z digitalnim potrdilom (elektronski podpis) podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljite po pošti ali osebno oddajte Pisarni za študentske domove Maribor s sklicem na št. prošnje.
  2. Z uporabniškim imenom in geslom (ustvarite novo geslo) obvezno morate še poslati podpisano prošnjo priporočeno po pošti ali osebno oddati Pisarni za študentske domove v Mariboru, najkasneje do 21. avgusta 2020!
  3. Z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture – AAI-račun je novost letos (to je vaša digitalna identiteta)! podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljete po pošti ali osebno oddate pristojni Pisarni s sklicem na št. prošnje.

 

Izjema: PROŠNJO ZA SPREJEM na enak način oddajo študenti, ki že bivajo, a so se med študijskim letom izpisali iz enega programa in vpisali na drug program (o tem obvestite Pisarno za študentske domove) ali bivajo po ekonomski ceni (se zaposlili in v letu 2020/21 ne bodo v delovnem razmerju).

ROK za elektronsko oddajo prošnje za sprejem ali podaljšanje bivanja je 17. 8. 2020! Nepravilno in nepravočasno oddane prošnje na pošto bodo zavržene, zato z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne!

Za tehnično pomoč pri prijavi in izpolnjevanju prošnje so vam na voljo v Enotnem kontaktnem centru: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., tel.: 080 2002. Na dodatna vprašanja vam bomo prijazno odgovorili v Pisarni za študentske domove Maribor, tel.: 02 228 42 19 ali Službi za študentske zadeve, tel.: 02 228 42 21 ali Tajništvu, tel.: 02 228 42 00, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

Mag. Maja Krajnc Ružič,

direktorica ŠD UM