ŠTUDENTSKI  DOMOVI  UNIVERZE V  MARIBORU

»VEČ KOT LE DOM«

Pozdravljeni, bodoči stanovalci in stanovalke Študentskih domov Univerze v Mariboru 2020/21!

 

Študenti in študentke, ki prihajate na študij na Univerzo v Mariboru iz krajev zunaj univerzitetnega središča, potrebujete nov dom. Ponudimo Vam ga lahko mi. Več kot le dom!

V študentske domove  boste  sprejeti na podlagi pravočasno elektronsko oddane PROŠNJE ZA SPREJEM ŠTUDENTOV IN ŠTUDENTK ZA ŠTUDIJSKO LETO 2020/2021.

Razpis je objavljen od 15. julija do 17. avgusta 2020 na spletu: www.studentskidomovi.um.si.

Prošnjo oddate najkasneje do ponedeljka, 17. avgusta 2020 na spletnem portalu eVŠ (bližnjici) http://portal.evs.gov.si/bivanje/ , vsak študent lahko odda le eno prošnjo in sicer, na način:

  1. s kvalificiranim digitalnim potrdilom (elektronskim podpisom) pri čemer podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljete po pošti ali osebno oddate Pisarni za študentske domove Maribor s sklicem na št. prošnje ali
  2. z uporabniškim imenom in geslom (obvezno ustvarite novo geslo) ko na vaš elektronski naslov prejmete potrditev, da je bila prošnja uspešno oddana, vsebino prošnje natisnete in obvezno podpišete (vi in člani vaše družine) ter jo priporočeno pošljete ali oddate osebno na naš naslov, najkasneje do 21. 8. 2020! ali
  3. z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture – AAI-račun (digitalna identiteta – ista s katero ste se vpisali na Univerzo v Mariboru) tako da, podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljite po pošti ali osebno oddajte pristojni Pisarni s sklicem št. prošnje.

 

Rok za oddajo prošnje je 17. 8. 2020! Z oddajo ne odlašajte do zadnjega dne! Obravnavali  bomo samo prošnje, ki bodo pravočasno elektronsko oddane (z upor. imenom in geslom obvezno poslane tudi priporočeno po pošti ali oddane osebno).

Za tehnično pomoč pri prijavi in izpolnjevanju prošnje vam je na voljo Enotni kontaktni center: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., tel.: 080 2002. Za dodatna vprašanja: Pisarna za študentske domove Maribor, tel.: 02 228 42 19 ali Služba za študentske zadeve, tel.: 02 228 42 21 ali Tajništvo, tel.: 02 228 42 00, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

VSELITVE: v sredini septembra bo na naši spletni strani objavljen prednostni seznam študentov za vselitve, na domač naslov boste prejeli odločbo, nato še ob izpolnjevanju splošnih pogojev VABILO NA VSELITEV. Vselili vas bomo v domove v bližini vaše fakultete in v okviru možnosti upoštevali vaše želje. Med letom se lahko tudi preselite.

 

Dobrodošli v Študentskih domovih UM, kjer boste imeli »Več kot le dom«!

                                                                                                                        Mag. Maja Krajnc Ružič,

direktorica ŠD UM