PREDNOSTNE LISTE IN VSELITVE ZA ŠTUDIJSKO LETO 2020/21

Spoštovane študentke in študenti,

v Visokošolskem središču v Mariboru smo za študijsko leto 2020/2021 prejeli skupno 1162 prošenj za sprejem, od tega 1133 za sprejem v javne študentske domove.

Na spletni strani objavljamo četrto prednostno listo za vselitve v javne študentske domove. Na prednostni seznam za vselitve so razvrščeni študenti, ki že izpolnjujejo splošne pogoje. Študenti na domač naslov prejmejo odločbo o izpolnjevanju pogojev za bivanje in glede na mesto na prednostni listi v kratkem napotitev na vselitev. V Študentskih domovih Univerze v Mariboru smo pričeli študente vseljevati od torka, 22. 9. 2020, vsak delovni dan. Na dan vselitve, ki bo naveden na vabilu se zglasite na informativnem razgovoru v Univerzitetnem Športnem Centru Leona Štuklja, Koroška cesta 130 v Mariboru, kjer boste prejeli informacije o bivanju, prostih ležiščih, podpisali nastanitveno pogodbo in dobili ključ sobe. V primeru, da se iz opravičljivih razlogov ne morete zglasiti na vselitev, nam to sporočite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., da vam določimo drugi termin

Objavljamo tudi informativne prednostne liste za javne in zasebne študentske domove ter za dijaške domove. Informativna prednostna lista razvršča študente glede na doseženo število točk, ki že izpolnjujejo pogoje za subvencionirano bivanje in tiste, ki jim do izpolnitve pogojev manjka samo še status študenta.

Prednostno listo bomo posodabljali s študenti, ki bodo imeli sproti rešene prošnje, zato se lahko mesto na prednostni listi tudi spremeni.

Za podaljšanje bivanja smo prejeli skupno 1791 prošenj za podaljšanje, študenti bodo odločbe o izpolnjevanju pogojev prejeli po 16. oktobru 2020.

Želimo vam prijetno bivanje v študentskih domovih!