Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja 2021/2022
je objavljen od 1. julija do 16. avgusta 2021!

Obveščamo vas o objavi javnega razpisa za sprejem in podaljšanje bivanja visokošolskega študija, za študijsko leto 2021/2022.

Prošnjo elektronsko oddate najkasneje do ponedeljka, 16. avgusta 2021 na spletnem portalu eVŠ: http://portal.evs.gov.si/bivanje/ vsak študent lahko odda le eno prošnjo, na način:

  1. Z digitalnim potrdilom (elektronski podpis) podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljite po pošti ali osebno oddajte Pisarni za študentske domove Maribor s sklicem na št. prošnje.
  2. Z uporabniškim imenom in geslom (ustvarite novo geslo) obvezno morate še poslati podpisano prošnjo priporočeno po pošti ali osebno oddati Pisarni za študentske domove v Mariboru, najkasneje do 20. avgusta 2021!
  3. Z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture – AAI-račun - podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljete po pošti ali osebno oddate pristojni Pisarni s sklicem na št. prošnje.

Izjema: PROŠNJO ZA SPREJEM na enak način oddajo študenti, ki že bivajo, a so se med študijskim letom izpisali iz enega programa in vpisali na drug program (o tem obvestite Pisarno za študentske domove) ali bivajo po ekonomski ceni (se zaposlili in v letu 2021/2022 ne bodo v delovnem razmerju).

ROK za elektronsko oddajo prošnje za sprejem ali podaljšanje bivanja je 16. 8. 2021! Nepravilno in nepravočasno oddane prošnje na pošto bodo zavržene, zato z oddajo prošnje ne odlašajte do zadnjega dne!

Celoten razpis je objavljen na naši spletni strani sd.um.si

Za tehnično pomoč pri prijavi in izpolnjevanju prošnje so vam na voljo v Enotnem kontaktnem centru: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., tel.: 080 2002. Na dodatna vprašanja vam bomo prijazno odgovorili v Pisarni za študentske domove Maribor, tel.: 02 228 42 19 ali Službi za študentske zadeve, tel.: 02 228 42 21 ali Tajništvu, tel.: 02 228 42 00, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vse informacije glede prijave najdete na https://portal.evs.gov.si/subvencionirano-bivanje.

Želimo vam prijetne počitnice.

Mag. Maja Krajnc Ružič,
direktorica Študentskih domov Univerze v Mariboru