V skladu s 26. členom Pravilnika o domskem redu stanovalcev Študentskih domov Univerze v Mariboru objavljamo:

RAZPIS ZA DODELITEV ENOPOSTELJNIH SOB V ŠTUDIJSKEM LETU 2021/2022,
ki je objavljen na https://sd.um.si/portal/index.php/dokumenti v mapi RAZPISI

Stanovalci, ki bivate v dvoposteljnih sobah in bodoči stanovalci, ki se oddali prošnjo za sprejem in želite bivati v enoposteljni sobi se lahko prijavite za dodelitev enoposteljne sobe 

najkasneje do ponedeljka, 16. 8. 2021

Prošnja za dodelitev enoposteljne sobe se odda na naslednji način:

  • Študentje Univerze v Mariboru izpolnite obrazec preko vaše digitalne identitete na naslednji povezavi prošnja za dodelitev enoposteljne sobe
  • Študentje Alme Mater Europea, Visokošolski in zavod Doba in Teološke fakultete UL pa Izpolnite priložen obrazec in ga podpisanega pošljete na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Dokumentacijo v zvezi s posebnimi potrebami nam posredujte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po na navadni pošti.

Prednostni seznam za dodelitev enoposteljnih sob bo objavljen 19. 8. 2021 v referatih v vseh naseljih.

Po seznamih za dodelitev enoposteljnih sob bomo preseljevali od 19. 8. 2021 dalje do zapolnitve vseh enoposteljnih sob.

Kandidati bodo k preselitvi v enoposteljno sobo povabljeni po elektronski pošti. Stanovalec, ki bo povabljen k preselitvi v enoposteljno sobo in bo to dodelitev odklonil ali se na povabilo ne bo odzval, bo črtan iz evidence za dodelitev enoposteljne sobe za študijsko leto 2021/2022 (Pravilnik o domskem redu).

mag. Maja Krajnc Ružič
Direktorica ŠDUM