Spoštovane stanovalke, spoštovani stanovalci

skladno z odlokom o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki stopi v veljavo dne 1. 4. 2020 in velja do 12.4.2021, so do bivanja v Študentskih domovih UM upravičeni:

Vsi ostali stanovalci se morate začasno izseliti najkasneje do srede 31.3.2021 do 12.00 ure. Neupoštevanje navodila bomo obravnavali kot kršitev in bo sankcionirana.

Upravičeni stanovalci, ki boste ostali v domu vam ni potrebno pošiljati prošnje, ampak morate bivanje za mesec april z navedbo razloga ponovno prijaviti na naslednji povezavi: Prijava v času epidemije. Prijavo bivanja za mesec april izvajate od 1. 4. 2021 dalje.

Stanovalci brez digitalne identitete Univerze v Mariboru, prijavo bivanja posredujte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..">.

Neprijava bivanja se šteje kot hujša kršitev Pravilnika o domskem redu stanovalcev študentskih domov Univerze v Mariboru in zoper neprijavljene stanovalce bo uveden disciplinski postopek.

Vsi, ki bivate in boste bivali, morate pri vstopanju v Študentski dom vedno imeti pri sebi domsko izkaznico, saj vstop v dom brez le-te ni mogoč. Receptorska služba in pristojna varnostna služba bosta izvajali poostren nadzor vstopanja v domove.

Notranji fitnesi, zunanji fitnes in športna igrišča, so od 1. 4. 2021 dalje ponovno zaprti.

Še naprej je treba upoštevati Izredna navodila bivanja v ŠD UM za preprečevanje in širjenje okužbe s COVID 19 ter ukrepe in priporočila pristojnih institucij.

Za vsa ostala vprašanja smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Ostanite zdravi in pazite nase.

Mag. Maja Krajnc Ružič,

direktorica Študentskih domov Univerze v Mariboru