JEDILNIK RESTAVRACIJE DOMA 16

ŠTUDENTJE ZA ŠTUDENTSKI BON

 

 

Datum

MENI 1

MENI 2

MENI 3 VEGI

PONEDELJEK, 27.3.

Goveja juha, testenine s haše omako, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, pečenica, kislo zelje, zabeljen fižol, solata, različno sadje (1,3)

Juha, testenine s sirovo omako, solata, različno sadje (1,2,3)

TOREK, 28.3.

Juha mesno zelenjavna rižota, solata, različno sadje (1,3)

Juha, mesni kanelon na rižu, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, slivovi cmoki, sadna solata, različno sadje (1,2,3)

SREDA,  29.3.

Juha, lazanja, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, puranji zrezek v omaki, kroketi, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, lazanja z mešano zelenjavo, solata, različno sadje (1,2,3)

ČETRTEK, 30.3.

Zelenjavna mineštra, solata, prosena pogača z gozdnimi sadeži, različno sadje (1,2,3)

Juha, dunajski zrezek, rizi bizi, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, zelenjavna rižota z mocarelo, solata, različno sadje (1,3)

PETEK, 31.3.

Ocvrt oslič, krompirjeva solata,  različno sadje (1,2,3,6)

Juha, pečena piščančja krila, pomfri, solata, različno sadje (1,3)

Juha, zelenjavni kanelon, krompir v solati, različno sadje (1,2,3)

 

 
Alergeni:

Skladno z Uredbo EU (Št. 1169/2011), se morajo v obratih javne prehrane označevati vse snovi, ki lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti (tako imenovani alergeni). Alergeni so na jedilniku označeni s številko v oklepaju.

Legenda alergenov:
1 – mleko, ki vsebuje laktozo 2 – jajca, 3 – gluten, 4 – gorčično seme, 5 – arašidi 6 – ribe, 7 – mehkužci (lignji, školjke, hobotnice), 8 – listna zelena, 9 – volčji bob, 10 – lupinasto sadje 11 – raki, 12 –žveplov dioksid 13 – sezam, 14 – soja.

V PRIMERU, DA NE BO MOGOČE ZAGOTOVITI USTREZNIH ŽIVIL, SI PRIDRŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE JEDILNIKA!
Jedilnik sestavilo osebje restavracije UMŠD.

Dober tek!

STUDENTS FOR STUDENT COUPONS

 

 

Date

MENU 1

MENU 2

MENU 3 VEGETARIAN

MONDAY,

27 March

Beef soup, pasta with hash sauce, salad, various fruits (1,2,3)

 Soup, Slovene pork sausage, sauerkraut, white beans, salad, various fruits (1,3)

 Soup, pasta with cheese sauce, salad, various fruits (1,2,3)

TUESDAY,

28 March

Soup, meat and vegetable risotto, salad, various fruits (1,3)

Soup, meat cannelloni, rice, salad, various fruits (1,2,3)

Soup, plum dumplings, fruit salad, various fruits (1,2,3)

WEDNESDAY, 29 March

Soup, lasagna, salad, various fruits (1,2,3)

Soup, turkey steak in sauce, croquettes, salad, various fruits (1,2,3)

Soup, lasagna with mixed vegetables, salad, various fruits (1,2,3)

THURSDAY,

30 March

Vegetable minestra, salad, millet cake with forest fruits, various fruits (1,2,3)

 Soup, Viennese steak, bizi rice, salad, various fruits (1,2,3)

 Soup, vegetable risotto with mozzarella, salad, various fruits (1,3)

FRIDAY,

31 March

Fried hake, potato salad, various fruits (1,2,3,6)

Soup, baked chicken wings, french fries, salad, various fruits (1,3)

 Soup, vegetable cannelloni, potatoes in salad, various fruits (1,2,3)

 

 

 

  

Allergens:

In accordance with the EU Regulation (No. 1169/2011), all substances that can cause allergies or sensitivities (so-called allergens). Allergens are indicated on the menu with a number in brackets.

Legend of allergens:
1- milk containing lactose, 2 - eggs, 3 - gluten, 4 - mustard seeds, 5 - peanuts, 6 - fish, 7 - mollusks (squids, mussels, octopuses), 8 - celery, 9 - lupine, 10 - nuts, 11 - crabs, 12 - sulfur dioxide, 13 - sesame, 14 - soya

IN CASE WE AREN'T ABLE TO PROVIDE SUITABLE FOOD, WE RESERVE THE RIGHT TO CHANGE THE MENU!
The menu was made by the UMSD restaurant staff.

Bon Appetit!

DIJAKI, ZUNANJI

 

Datum

MENI 1

MENI 3 VEGI

PONEDELJEK, 27.3.

Goveja juha, testenine s haše omako, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, testenine s sirovo omako, solata, različno sadje (1,2,3)

TOREK, 28.3.

Juha mesno zelenjavna rižota, solata, različno sadje (1,3)

Juha, slivovi cmoki, sadna solata, različno sadje (1,2,3)

SREDA,  29.3.

Juha, lazanja, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, lazanja z mešano zelenjavo, solata, različno sadje (1,2,3)

ČETRTEK, 30.3.

Zelenjavna mineštra, solata, prosena pogača z gozdnimi sadeži, različno sadje (1,2,3)

Juha, zelenjavna rižota z mocarelo, solata, različno sadje (1,3)

PETEK, 31.3.

Ocvrt oslič, krompirjeva solata,  različno sadje (1,2,3,6)

Juha, zelenjavni kanelon, krompir v solati, različno sadje (1,2,3)

 

 

  

 
Alergeni:

Skladno z Uredbo EU (Št. 1169/2011), se morajo v obratih javne prehrane označevati vse snovi, ki lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti (tako imenovani alergeni). Alergeni so na jedilniku označeni s številko v oklepaju.

Legenda alergenov:
1 – mleko, ki vsebuje laktozo 2 – jajca, 3 – gluten, 4 – gorčično seme, 5 – arašidi 6 – ribe, 7 – mehkužci (lignji, školjke, hobotnice), 8 – listna zelena, 9 – volčji bob, 10 – lupinasto sadje 11 – raki, 12 –žveplov dioksid 13 – sezam, 14 – soja.

V PRIMERU, DA NE BO MOGOČE ZAGOTOVITI USTREZNIH ŽIVIL, SI PRIDRŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE JEDILNIKA!
Jedilnik sestavilo osebje restavracije UMŠD.

Dober tek!

ZAPOSLENI

  

Datum

MENI 1

MENI 3 VEGI

PONEDELJEK, 27.3.

Goveja juha, testenine s haše omako, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, testenine s sirovo omako, solata, različno sadje (1,2,3)

TOREK, 28.3.

Juha mesno zelenjavna rižota, solata, različno sadje (1,3)

Juha, slivovi cmoki, sadna solata, različno sadje (1,2,3)

SREDA,  29.3.

Juha, lazanja, solata, različno sadje (1,2,3)

Juha, lazanja z mešano zelenjavo, solata, različno sadje (1,2,3)

ČETRTEK, 30.3.

Zelenjavna mineštra, solata, prosena pogača z gozdnimi sadeži, različno sadje (1,2,3)

Juha, zelenjavna rižota z mocarelo, solata, različno sadje (1,3)

PETEK, 31.3.

Ocvrt oslič, krompirjeva solata,  različno sadje (1,2,3,6)

Juha, zelenjavni kanelon, krompir v solati, različno sadje (1,2,3)

 

 

 
Alergeni:

Skladno z Uredbo EU (Št. 1169/2011), se morajo v obratih javne prehrane označevati vse snovi, ki lahko povzročajo alergije ali preobčutljivosti (tako imenovani alergeni). Alergeni so na jedilniku označeni s številko v oklepaju.

Legenda alergenov:
1 – mleko, ki vsebuje laktozo 2 – jajca, 3 – gluten, 4 – gorčično seme, 5 – arašidi 6 – ribe, 7 – mehkužci (lignji, školjke, hobotnice), 8 – listna zelena, 9 – volčji bob, 10 – lupinasto sadje 11 – raki, 12 –žveplov dioksid 13 – sezam, 14 – soja.

V PRIMERU, DA NE BO MOGOČE ZAGOTOVITI USTREZNIH ŽIVIL, SI PRIDRŽUJEMO PRAVICO DO SPREMEMBE JEDILNIKA!
Jedilnik sestavilo osebje restavracije UMŠD.

Dober tek!

Kontakti

Študentski domovi Maribor
Gosposvetska cesta 83
2000 Maribor 
tel.: 02 228 42 00 
E–pošta: umsd@um.si

Več...

Spremljajte nas

NA VRH STRANI